Galm

GALMvoorstellingen

Op zaterdag 29 april, vrijdag 5 mei en zaterdag 6 mei vinden de 25e galmvoorstellingen plaats. Op deze dagen laten de leerlingen van de galmcursussen zien welke vorderingen ze hebben gemaakt tijdens het voorbije jaar. Elk jaar weer is het genieten van het soms indrukwekkend talent dat er verscholen zit tussen de cursisten. Dit jaar mogen jullie zich nog aan iets extra verwachten. Om de 25e verjaardag van de galm te vieren, wordt er na elke voorstellingen een jam-sessie georganiseerd met oud-leerlingen en oud-leerkrachten. Niet te missen avonden dus!

Start op zaterdag omstreeks 17u30
Start op vrijdag omstreeks 19u00

Inkom = €4 // Leden = €3

Jaarcursussen

Het leeuwendeel van ons galmaanbod bestaat uit muziekcursussen die min of meer de schoolkalender volgen. Het academiejaar start in oktober en eindigt eind april, net voor de jaarlijkse galmvoorstellingen. Op deze galmvoorstellingen laten de leerlingen hun kunnen zien aan het publiek. Er worden zowel individuele cursussen als groepscursussen aangeboden. Hieronder vind je het volledige overzicht van ons jaarcursussen.

 

 

 

GALMtheater

De Pijnders is een toneelstuk over het wel en wee van 6 leden van de Gilde van de Pijnders . Zij bereiden zich voor op het dragen van het zware Heiligenbeeld tijdens de jaarlijkse Processie van hun dorp. Hun toekomst hangt aan een zijden draadje, zullen ze nog ‘nodig’ zijn bij een volgende Processie ? Wielen ipv Dragers ? Zijn ze met voldoende dragers dit jaar ? Het beeld moet door 8 personen gedragen worden. We krijgen een ontroerende inkijk  in het leven van deze 6 protagonisten.

Wie zijn die ‘dragers’ van dat beeld, wat drijft hun om dat doen ?

De Pijnders is een stuk over ‘echte’ mannen, zelfspot, frustraties, verdriet, vriendschap en hoop.

Acteurs : Eva Vlassak, Els Roevens, Ylke Bruggeman, Hanne Desmedt, Patrick Bruggeman.

Kunstkamp

Vijfdaagse creatieve workshop voor kinderen en jongeren van 10 tot 18 jaar

De 9de editie van het kunstkamp heeft als thema ‘Overleven’ en wordt begeleid door An Baeckelmans en Britt Vranckx.

Vrijdag 25 augustus receptie en vernissage vanaf 18u30

Deelnamegeld: 155 euro

Tweede kind van het gezin: 145 euro

Inschrijven voor 15 mei: 135 euro

Programma: 9u -16u

Vieruurtje inbegrepen

 

Inschrijving kan via storting op BE21 0682 0831 4803 van jeugdhuis 't Paenhuys,

met vermelding Kunstkamp 2017 en de naam van de deelnemer.