Jeugdhuis

Activiteiten

November

18/11 Chemical Warfare II: Acid night

Zoals elk jaar kunnen liefhebbers van het iets zwaardere genre zich weer uitleven op de ACID-night. Meer info vind je hier.

Leden: € 5

Niet leden: € 6

24/11

24/11 Die Grootte Bierquiz

Alle mogelijke vragen over bier komen aan bod, weggevers en doordenkers, veel theorie, maar heel belangrijk: ook een bierenproefronde! Kort geschetst: 4 rondes van telkens 12 vragen waaronder ook een doevraag kan verscholen zitten! Tijdens de rondes worden er 15 bieren voorgeschoteld die op naam dienen gebracht te worden.

Teams van 4 personen, inschrijvingsgeld €30 per team.

December

1/12 DJ-café pt. 2

Na het succes van onze 1 septembereditie, doen we opnieuw een DJ-café. Ook hier zullen nieuwe, jonge DJ-talenten afgewisseld worden door meer ervaren DJ's en onze eigen PH-residents! More info coming soon.

25/12 De Eindloze

Met de kerst voor de deur, ’t sparrensap is de geur. Ziedaar een kerstboom komt recht te staan, de schoonste periode van ’t jaar kondigt zich aan. Men omcirkelt op zijn kalender, die magische datum van 25 december”. Op 25 december organiseert ’t Paenhuys Hoegaarden “De Eindloze 100”. Mail je persoonlijke top 5 aller tijden naar de-eindloze@hotmail.com voor 23/12 middernacht, en kom op zondag 25/12 vanaf 18u00 te weten of uw keuzes de top 100 hebben gehaald (inkom gratis). Tot dan! Jongerenraad

De jongerenraad komt telkens op de 1e vrijdag van de maand samen om de werking van het jeugdhuis draaiende te houden. Wij benadrukken graag dat iedereen welkom is in deze jongerenraad. Jonge Hoegaardiers of nabije buurtbewoners die organisatorische ideeën opstapelen maar voor dit nog niet overbrachten in de praktijk: waag jou kans in ’t Paenhuys!

Lid worden

Door lid te worden van ’t Paenhuys, steun je niet alleen deze boeiende vereniging. Met een lidkaart in jouw achterzak of handtas, geniet je van heel wat voordelen:

-Korting op tal van activiteiten
-Je bent verzekerd bij alle activiteiten in ’t Paenhuys
-Je ontvangt het tweemaandelijkse ledenblad  ’t Postiljonneke
- Tijdens de week van je verjaardag krijg je een halve liter bier/frisdrank in het jeugdhuis

Wil je graag lid worden? Vraag ernaar tijdens de openingsuren van het café en het secretariaat.

Erelid = vanaf €30
Werkend Lid = €10
Student = €6
Tweede lid binnen het gezin = €4

Zaalvoetbal

Sinds enkele jaren heeft ’t Paenhuys de minivoetbaldraad weer opgepikt. Een quasi volledig nieuwe ploeg speelt wekelijks zijn partij in de LZV-cup. De thuiswedstrijden van FC Paenhuys worden gespeeld in de sporthal in Hoegaarden.

Wil je weten hoe onze zaalvoetbalmannen het momenteel doen? Hier kan je alles volgen:

Wedstrijdkalender
Stand 

Als jullie de topscorers zoeken, klik je op topschutterstand en vooral heel veel naar beneden scrollen!