Paenhuys Lidkaarten | 2024


Aarzel niet om ook dit jaar de trotse bezitter te worden van een Paenhuys-lidkaart! Waarom wil ik een lidkaart?  Door lid te worden van jeugdhuis ‘t Paenhuys maak je duidelijk dat onze werking en de kwaliteit van ons jeugdhuis belangrijk zijn voor jou,   Je bent welkom om mee te werken aan activiteiten, Je krijgt (more…)

Creatieve workshopreeks zomervakantie | 13 t/m 16 jaar


De volgende creatieve workshops zijn in zicht! Het thema zal misschien wat formeel klinken: “inleiding in ontwerp en compositie’’. In de praktijk zal het om verschillende leuke creaties gaan: een naam- of gelegenheidskaartje, een illustratie bij jullie favoriete quote, een toffe oefening in lettering of een grafisch zwart-wit ontwerp. Allemaal dus kleine en fijne composities (more…)

Kinderkoor Alpaïdis | maandagen 16:00-17:00


Ben jij tussen 6 en 12 jaar en zing je graag? Sta je graag op een podium? Kom dan naar Kinderkoor Alpaïdis van GALM in Hoegaarden. Je bent welkom om mee te komen repeteren zodat je kan stralen op het podium! Notenkennis is niet vereist, enkel zin in zingen! GROEPSLES – vanaf maandag 02 september (more…)

Jongerenkoor | vrijdagen 19:00-20:15


Zing je graag en sta je graag op een podium? Kom dan naar het Jeugdkoor @Libitum van GALM in Hoegaarden o.l.v. Nina Van Herwegen. Alle jongeren vanaf 12 jaar en ouder (dus ook twintigers ;-)) zijn super welkom! Op het repertoire staan voornamelijk engelstalige popnummers. Naarmate de grootte van de groep, zullen deze driestemmig worden (more…)

Infosessie: pas afgestudeerd, wat nu?


Wie pas afgestudeerd is, gaat een spannende periode tegemoet. Wat moet je allemaal in orde brengen voor de ziekteverzekering? Wanneer moet je in eigen naam aansluiten bij een ziekenfonds? Onmisbare kennis in deze boeiende levensfase. Je komt het allemaal te weten tijdens deze boeiende infosessie, powered by CM! PRAKTISCH Wanneer? Vrijdag 6 september | 20.00 (more…)

Do-In Yoga | 10-beurtenkaart


GALM en MUKTA bundelen de krachten en bieden van september t/m juni wekelijkse groepslessen yoga aan. Of je nu een absolute beginner of ervaren yogi bent: Do-In Yoga is er voor iedereen, ongeacht leeftijd of conditie. Ben je op zoek naar een versoepelende en versterkende vorm van beweging, met een vleugje meditatie? Kom dan kennismaken (more…)

Do-In Yoga | proefles


GALM en MUKTA bundelen de krachten en bieden van september t/m juni wekelijkse groepslessen yoga aan. Of je nu een absolute beginner of ervaren yogi bent: Do-In Yoga is er voor iedereen, ongeacht leeftijd of conditie. Ben je op zoek naar een versoepelende en versterkende vorm van beweging, met een vleugje meditatie? Weet je nog (more…)

Comedy | try-out Thomas Smith | ANGST TE KOOP, WEG WEGENS NIEUWE HOBBY


GALM pakt uit met comedy topper Thomas Smith. Thomas (gekend van Comedy Casino, Foute Vrienden, De Slimste Mens, Beste Kijkers, …) werkt aan zijn 8ste avondvullende comedy voorstelling ANGST TE KOOP, WEG WEGENS NIEUWE HOBBY. Om deze te ontwikkelen tot een topshow, komt hij graag try-outen in ons jeugdhuis! Daar moet je toch gewoon bij (more…)

Zang | 2024-2025


INDIVIDUELE LES – 20 lessen van 30 minuten. Start lessen: vanaf oktober 2024. Opgelet: lesdagen en tijdstippen zijn overeen te komen met de leraar! Geen les tijdens schoolvakanties en wettelijke feestdagen. Voor een vlotte administratie vragen we om bij deze ook je persoonlijke gegevens door te geven door het invulformulier in te vullen. Naam, adres, (more…)

Accordeon | dinsdagen 18:00-18:30


INDIVIDUELE LES – 20 lessen van 30 minuten. Start lessen: dinsdag 01 oktober 2024. Geen les tijdens schoolvakanties en wettelijke feestdagen. Voor een vlotte administratie vragen we om bij deze ook je persoonlijke gegevens door te geven door het invulformulier in te vullen. Naam, adres, geboortedatum en contactgegevens zijn een must voor ons om snel (more…)