We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
  • Vrijdagen 19:00-20:15
     September 2, 2022 - June 30, 2023
     19:00 - 20:15

Ben jij tussen 12 en 25 jaar, en hou je van samen zingen en optreden? Kom dan zeker naar het jeugdkoor @Libitum, onder leiding van Nina Van Herwegen!

Wij repeteren elke vrijdag van 19:00 tot 20:15 in ‘t Paenhuys, treden enkele keren per jaar op en organiseren een geweldig koorweekend. Onder andere The Fight song van Rachel Platten, Just the way you are van Bruno Mars, maar ook Try Everything van Shakira stonden al op het programma. Ben jij ook benieuwd naar welke nummers we dit jaar door de gangen van ‘t Paenhuys zullen laten weerklinken? Schrijf je dan snel in!

GROEPSLES – 25 lessen van 01u15.
Start lessen: vrijdag 02 september 2022.
Geen les tijdens schoolvakanties en wettelijke feestdagen.

Voor een vlotte administratie vragen we om bij deze ook je persoonlijke gegevens door te geven door het invulformulier in te vullen.
Naam, adres, geboortedatum en contactgegevens zijn een must voor ons om snel aan de slag te kunnen.

Zit je met een vraag? Stel je vraag via info@paenhuys.be
Het Paenhuysteam dankt je.

___

Met GALM wil jeugdhuis ’t Paenhuys iedereen de kans bieden om zichzelf verder te ontplooien. Daarom kiest ’t Paenhuys ervoor om te werken met een aangepast tarievensysteem. Bij het online inschrijven kan je dus zelf kiezen welke prijs het best bij jou past: sociaal, standaard-, of plustarief. Meer info
Kom je in aanmerking voor een OCMW-tarief? Geef ons dan een seintje via info@paenhuys.be of +32 494 63 01 02 en wij brengen je inschrijving persoonlijk in orde.