Details Price Qty
Sociaal tarief €50.00 EUR  
Basistarief €75.00 EUR  
Plustarief €100.00 EUR  

  • Vrijdagen 19:00-20:15
     September 6, 2024 - June 28, 2025
     19:00 - 20:15

Zing je graag en sta je graag op een podium? Kom dan naar het Jeugdkoor @Libitum van GALM in Hoegaarden o.l.v. Nina Van Herwegen. Alle jongeren vanaf 12 jaar en ouder (dus ook twintigers ;-)) zijn super welkom!
Op het repertoire staan voornamelijk engelstalige popnummers. Naarmate de grootte van de groep, zullen deze driestemmig worden ingestudeerd.
Tijdens de repetities wordt gewerkt aan de balans tussen de verschillende stempartijen en wordt er ook aandacht besteed aan zangtechniek, ademhaling, tekstbeleving en presentatie.
Notenkennis is niet vereist, enkel een passie voor zingen en een engagement voor optredens!

GROEPSLES – 25 lessen van 01u15.
Start lessen: vrijdag 06 september 2024.
Geen les tijdens schoolvakanties en wettelijke feestdagen.

Voor een vlotte administratie vragen we om bij deze ook je persoonlijke gegevens door te geven door het invulformulier in te vullen.
Naam, adres, geboortedatum en contactgegevens zijn een must voor ons om snel aan de slag te kunnen.

Zit je met een vraag? Stel je vraag via info@paenhuys.be
Het Paenhuysteam dankt je.

___

Met GALM wil jeugdhuis ’t Paenhuys iedereen de kans bieden om zichzelf verder te ontplooien. Daarom kiest ’t Paenhuys ervoor om te werken met een aangepast tarievensysteem. Bij het online inschrijven kan je dus zelf kiezen welke prijs het best bij jou past: sociaal, standaard-, of plustarief. Meer info
Kom je in aanmerking voor een OCMW-tarief? Geef ons dan een seintje via info@paenhuys.be of +32 494 63 01 02 en wij brengen je inschrijving persoonlijk in orde.