GALM

UPDATE CORONAMAATREGELEN

15.01.2021

Tot op de dag van vandaag gelden er nog steeds strenge regels voor het jeugdwerk en dat laat zich ook voelen in ’t Paenhuys.
Momenteel blijft het enkel mogelijk voor -12 jarigen om individueel deel te nemen aan onze cursussen. Voor leerlingen vanaf 12 jaar is het nog even wachten op de heropstart.

Voor de leerlingen van -12 jaar die de afgelopen weken nog niet konden deelnemen aan de lessen wordt er een alternatief schema uitgewerkt zodat ook zij terug kunnen opstarten.

In tegenstelling tot de muziekacademies (waaronder ART) vallen wij dus niet onder de onderwijsregels maar onder de jeugdwerkregels. Deze laatste zijn een heel stuk strenger en dat verhindert ons helaas om met meer leerlingen te kunnen opstarten.

Wij volgen eventuele wijzigingen in de regels goed op en hopen nog steeds om het volledige cursusjaar te kunnen afmaken als dat lukt voor de zomervakantie.  In het andere geval wordt het allicht herleid naar een half cursusjaar, met uiteraard terugbetaling van de helft van het inschrijvingsgeld.

Wij hopen op jullie begrip en kijken uit naar een fijn weerzien!


Jeugdhuis ’t Paenhuys is een ontmoetingsplek voor jongeren van 0 tot 99 jaarMet GALM biedt ’t Paenhuys een artistieke thuis voor iedere nieuwsgierige in en rond Hoegaarden. GALM zet muzikale, beeldende en woordkriebels bij iedereen in beweging 

Bij ’t Paenhuys kan je naar hartenlust het hele jaar door GALMen. Zoek je iets van kortere duur? Houd dan zeker ons vakantie-aanbod in de gaten: misschien vind je daar wel een pareltje van een workshop of kunstmeerdaagse 

Vragen over de cursussen? Contacteer onze permanent verantwoordelijke Michaël Vandeput:

0494/ 63.01.02
016/76.73.76
info@paenhuys.be

www.facebook.com/GALMcursussen

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

CURSUSSEN

Jaarcursussen 2020-2021

Hier vinden jullie het vernieuwde cursusaanbod voor het 29e galmjaar dat start op 29 september 2020.

Prijzen

Gitaar (bas/elek./akoest.): €125 <12 jaar> €145
Drum, piano, accordeon, zang, keyboard, koperblazers, dwarsfluit: €220
DJ, theater: €125