WAT = ZUIL?

ZUIL is een nieuw luik in de jongerenwerking van jeugdhuis ’t Paenhuys, gericht op het mentale welzijn en welbevinden van jongeren tussen 15 en 30 jaar. Onder de noemer ZUIL wil jeugdhuis ‘t Paenhuys drempelverlagend en verbindend werken. Daarom bieden we een breed programma aan waarin we -zoveel mogelijk gratis- lezingen, infosessies, workshops en kleinschalige activiteiten rond verschillende thematieken binnen het kader van (mentaal) welzijn met elkaar afwisselen; begeleid door experts, ervaringsdeskundigen en mee gedragen door de helpende handen van vrijwilligers.

WAAROM = ZUIL?

Met ZUIL willen we voornamelijk jongeren aanspreken, al zijn er ook enkele activiteiten gericht op zowel jongeren als hun directe omgeving (ouders, andere jongerenverenigingen,…). Waarom? Omdat we met ZUIL een duidelijk signaal willen geven dat jongeren er niet alleen voor staan. We geloven dat we, door een stevig vangnet te vormen binnen onze lokale gemeenschap, we op een positieve manier kunnen bijdragen aan het leven van iedere jongere die hiervoor openstaat.

VOOR WIE = ZUIL?

Iedere overgang naar een volgende levensfase brengt nieuwe uitdagingen met zich mee en verloopt niet altijd even moeiteloos. Met ons aanbod willen we jongeren tussen 15 en 30 jaar wegwijs maken en hen handvatten aanreiken zodat ze zelfstandig en op eigen kracht hun levenspad kunnen uitstippelen en hun eigen ding kunnen doen.

CONTACT

info@paenhuys.be

Heb je hulp nodig bij het aanmelden? Zit je met vragen over een activiteit? Of vind je niet wat je zoekt en heb je suggesties? Wil je mee vrijwilligen? Contacteer ons op info@paenhuys.be en wij doen ons best om je verder te helpen.

VERTROUWENSPERSOON

paulien.vandendriessche@paenhuys.be

Als vertrouwenspersoon staat Paulien in voor het (mentale) welzijn van iedere Paenluys. Paulien luistert graag naar je verhaal en/of bezorgdheden en zoekt samen met jou -indien nodig- naar een oplossing. Mail gerust naar paulien.vandendriessche@paenhuys.be en Paulien voorziet je telkens zo snel mogelijk van een antwoord! De mails worden enkel en alleen door Paulien zelf gelezen zodat jouw privacy bewaard blijft.

Openingsuren café Smidse

MA | gesloten
DI | 20:00-01:00
WO | 20:00-01:00
DO | gesloten
VR | 20:00-03:00
ZA | 20:00-03:00
ZO | gesloten

info@paenhuys.be
Stoopkensstraat 82, 3320 – Hoegaarden
016 76 73 76

Jeugdhuis ’t Paenhuys vzw verzamelt en bewaart persoonsgegevens van leden en deelnemers aan activiteiten in functie van eigen communicatie en omwille van administratieve redenen.

vlaanderen-wit.png